EλληνικάEnglish

Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
HONDA CBR 600 F4 ’99 (55.000χλμ) (1 viewing) (1) Guest
Go to bottom Favoured: 0
TOPIC: HONDA CBR 600 F4 ’99 (55.000χλμ)
ereynitis (User)
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
HONDA CBR 600 F4 ’99 (55.000χλμ) 2 Months, 2 Weeks ago  
(Σόρρυ για την πρώτη αγγελία, είναι ημιτελής. Αυτή είναι η κανονική. Παράκληση από τον αντμίν να διαγράψει την 1η.)

img.photob...C02988.jpg
img.photob...F402-1.jpg
img.photob...4/F403.jpg
img.photob...4/F404.jpg
img.photob...4/F405.jpg
img.photob...4/F406.jpg
img.photob...4/F407.jpg
img.photob...4/F408.jpg

Καλώς σας βρήκα κιόλας! Το μηχανάκι είναι 2ο χέρι & έχει πέσει 2 φορές πριν το πάρω εγώ, αλλά είναι ατρακάριστο και δεν είναι στραβό πουθενά!

Μηχανικά είναι επίσης σε άριστη κατάσταση, καινούρια μπαταρία 12V, καινούρια τακάκια εμπρός. Ως έξτρα έχει: Σωληνάκια υψηλής, White Power εσωτερικά στις μπουκάλες, Ζελατίνα ψηλή φιμέ, Μανιτάρια, Εξάτμιση LAZER carbon tri-oval, Φίλτρο αέρα K&N, Μπάγκστερ. Τελευταίο γενικό σέρβις στα 30.000χλμ. Δεκτός κάθε έλεγχος!

Έχω πολλά ανταλλακτικά από 2ο τρακαρισμένο ίδιο μηχανάκι (με περίπου 23.000χλμ), του οποίου οι πινακίδες έχουν παραδοθεί και το πλαίσιο έχει καταστραφεί με νομιμότατες διαδικασίες!

Επιγραμματικά: 2ος κινητήρας με τρύπιο καπάκι κάρτερ, Ψαλίδι, Ολόκληρη μαμίσια εξάτμιση & 2ο τελικό (το 2ο με 2 μικρές τρυπούλες), 2ο κουστούμι με μερικές μικρο-ζημιές, ζευγάρι κλιπόν, ζευγάρι πίσω μαρσπιέ με βάσεις, εμπρός-πίσω ζάντα χτυπημένες αλλά λειτουργικές, ελαφρώς στραβό υποπλαίσιο, τιμονόπλακα, μισο-σκισμένη σέλα, μανέτα συμπλέκτη, τρόμπα φρένου, αυτάκια μπροστινών μαρσπιέ.

Όπως έχω σημειώσει την τιμή τη συζητάμε, αλλά μόνο για μετρητά. Επίσης, τα ανταλλακτικά τα πουλάω και ξεχωριστά, εννοείται σε καλύτερες τιμές από τα μεταχειρισμένα του εμπορίου, αλλά και πάλι δε νομίζω ότι σας συμφέρει. Όλα μαζί με το μηχανάκι πάνε πολύ φθηνότερα εκτός εάν έχετε ήδη το ίδιο.

Τιμή: € 3.500 (συζητήσιμη), τηλ: 6944-635265 Γιάννης

Logged Logged  

Last Edit: 2010/06/23 16:56 By ereynitis.
  The administrator has disabled public write access.
ereynitis (User)
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Απ:HONDA CBR 600 F4 ’99 (55.000χλμ) 2 Months, 1 Week ago  
Συμπληρώνω ό,τι έχω ξεχάσει: Εκτός από το μαύρο 1 επιπλέον κίτρινο μπάγκστερ, Εγχειρήδιο σέρβις (service manual) και Όργανα με σπασμένη οθόνη χλμ αλλά λειτουργικότατα.

Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top

Statitics